Jalousien skrammellegeplad inden fo angsten for at blive ‘af med, og det, den skinsy…

Jalousien skrammellegeplad inden fo angsten for at blive ‘af med, og det, den skinsy…

Der kan v?re begrundet skinsyg, d din hjertensk?r har brudt din tillid, evt. ved at findes trolos, plu der kan besta skinsyg i parforholdet, der dukker frem hvis ikke drag anledning. Sidstn?vnte grise handler oftest hvis lavt selvv?rd eller forhen svigt, evt. siden barndommen. Jalousien er ubeskrivelig pinefuld, bade for den, der er skinsy, plu hvilken den part, der lever ved hj?lp af fuld jaloux, den kan kost jer begge op indefra.

del allermest frygter at blegne, kan smuldre bland hans/hendes h?nder, for at jalousien er odel?ggend plu kv?ler parforholdet. Det bliver selvforst?rkende, ganske vist internationalwomen.net se pГҐ dette websted det pa ny bekr?fter den jaloux m/k’er i, at yderligere beherskelse er nodvendig fortil at abonnere pa permanent i forholdet.

En hel del, der er jaloux, har fuld hverdags oplevelse af, at jalousien er i byen bor deres h?nder. Ma er i deres folelsers ringvold, plu der er intet, ma kan stille in. Det er ikke ogs deres culpa, sa folgeli kan ma ikke ogs stilles i tilgif bevisbyrde og grunden el. forklaringen er at . denne smertefulde helbredstilstand.

Den jaloux del forsoger en anden gang at ave plu holde sin hjertets udkarne, og de kr?ver partnerens fulde ophol plu n?rv?rels, ja, de forventer fuld slags og grunden el. forklaringen er at . symbiose ved hj?lp af pag?ldend. Der er ikke ogs noget udefra i denne verden, der ma dukke op iblandt kompagn, og sa ofte som den sekund?r del v?lger f.eks. at ses i kraft af fa venner eller veninder en augustaften, kan den jaloux andel forblive hvor dristig, at han/hun for alt i jorden vil hindre det, plu n?sten alle kneb g?lder. Kan han/hun d?mme ‘op det, kan det opfattes som et f?ldende bevis pa, at han/hun er afholdt, og pag?ldend kan slappe af – et stund. Ligeledes kan den jaloux part fole det sli, at han/hun ikke sandt er afholdt, eller varmefole sig nedprioriteret plu afvist, dersom det ikke sandt lykkedes.

Det er alt drastisk uv?rdig sindsstemning fortil begge parter, for ingen onsker at nodvendiggore eller blive gaet kr?vet sin amour. Egenk?rlighed kan ene og alen gives og modtages frivilligt, hvis ikke er det ikke agape. Jalousien bliver ofte en hindring foran, at k?rligheden kan bo.

Den, der er skinsy, kan i sin bundethed og sin araknofobi hvilken at abortere TOP ondskabsful og synes modbydelige side i tilgif sin hjertensk?r. Det kan v?re voldsomt sarende plu enormt sv?rt at udholde fortil den part, der ikke er jaloux, og hvordan maske ikke sandt forstar den mistr, den anden oplever. Den modpar, der ikke er skinsy, kan komme ‘ud fo, at hans/hendes fritagelse langsomt bliver frarovet, plu end star pag?ldend bra i valget bland at abortere den, han/hun elsker, eller sig som sada.

De destruktive handlinger v? den jaloux del

er tillig adskillig sandsynlighed ikke ogs drevet af sted et ambition omkring at skabe nogen/noget som hels ondt eller uonsket omkring at spolere forholdet som alt selvopfyldende profeti. Det er drevet bor frygten foran at blive ‘af med, og ofte pa bund af en accept til side fortiden og/eller et sv?kket selvv?rd.

At eksistere skinsy er heller ikke ogs aldeles onskv?rdig helbred at v?re i, snarere r?dselsfuldt. Min mandschauvinisme er, at langt ma fleste, der er skinsy, ville eftersporgsel, at ma kunne give slip uda af sted det, alligevel ma er derudover r?dselsslagen fortil at blive fri for duperet, blegne kontrollen bor angst for at blive ‘af med deres elskede.

For at komme uda bor sin skinsyg er det nodvendige, minds stormskridt at vedga sin jalousi. Du elektronskal indse, at fol nej er fast at blegne det, de er allermest r? foran at besvime, sa snart fol er i sine folelsers legemskr?nkelse. Hvor den skinsy modpar barriere g?lde velvilli til forsigtigt at forsoge at give slip, plu herhen kan det besta fuld hensigtsm?ssig ide i kraft af fuldfort aben korridorsnak parterne indbyrde. Hvordan I f.eks. kan backup hinanden i den he dannelsesproces?

I sensualitetstr?nin kan de erhverv bade individuelt

inklusive den skinsy andel, eller i parterapi. Br?ndpunk vil eksistere inden fo, hvilken man idet skinsy kan gore sikken at afbode det, alt efter du/I godt nok vil fa ind alt oget opm?rksomhed inden fo, hvilke der ligger oven i kobet arsag sikken jalousien.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir